Go Back   WAHM Forums - WAHM.com > >

Welcome to the WAHM Forums - WAHM.com.

Welcome to WAHM Forums

Already registered? Login above 

OR

To take advantage of all the site's features, become a member of the largest community of Work-At-Home Moms.

The advertising to the left will not show if you are a registered user.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1 (permalink)  
Old 09-15-2011, 09:55 AM
MoneyMakinMama's Avatar
Awesome WAHM
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Location:
Posts: 745
Default Problems Logging Into wiseGEEK

Is it just me?

My password is stored, yet each time I try to log in I'm told that it's incorrect. Even when I manually enter the password, same thing. When I opt to have it emailed to me, I get an error page after entering my username and email addy.

Anyone else?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 09-15-2011, 10:08 AM
Ccook's Avatar
WAHM Fanatic
 
Join Date: Jul 2010
Location: Georgia
Posts: 1,115
Default

That has been happening to me randomly the last few days. I have no idea why.

What finally works for me is either closing then reopening the browser or typing the password in.

HTH
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 09-15-2011, 10:10 AM
KLeeBanks's Avatar
Super WAHM
 
Join Date: Oct 2009
Location: Maine
Posts: 394
Arrow Same problem, but...

I just checked and had the same problem at first using the log in area in the middle of the screen. Then I clicked on the "Log In" button in the upper right corner and entered my info there - it brought me back to the center log in and it worked this time. Strange!!
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 09-15-2011, 10:11 AM
CJWrite's Avatar
Awesome WAHM
 
Join Date: Feb 2011
Location: Pennsylvania
Posts: 784
Default

I was just coming here to post this same question!

Closing and reopening the tab worked. Phew! I thought I got fired without notice or something.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 09-15-2011, 10:13 AM
CJWrite's Avatar
Awesome WAHM
 
Join Date: Feb 2011
Location: Pennsylvania
Posts: 784
Default

Quote:
Originally Posted by CJWrite View Post
I was just coming here to post this same question!

Closing and reopening the tab worked. Phew! I thought I got fired without notice or something.
I spoke too soon. It's doin' it again...
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 09-15-2011, 10:21 AM
CJWrite's Avatar
Awesome WAHM
 
Join Date: Feb 2011
Location: Pennsylvania
Posts: 784
Default

Quote:
Originally Posted by KLeeBanks View Post
I just checked and had the same problem at first using the log in area in the middle of the screen. Then I clicked on the "Log In" button in the upper right corner and entered my info there - it brought me back to the center log in and it worked this time. Strange!!
Okay, I can log in when doing this, but it won't let me lock anything. It won't let me unlock either - it just takes me back to the log in screen. I can't turn any articles in either.

Are all wG writers having this problem? Has anyone contacted them about it?
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 09-15-2011, 10:32 AM
Jonelle's Avatar
Awesome WAHM
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 964
Default

I have not had this happen, and I did submit and claim an article.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 09-15-2011, 10:34 AM
mtgywriter's Avatar
Awesome WAHM
 
Join Date: Aug 2008
Location: Montgomery, AL USA
Posts: 861
Default

Quote:
Originally Posted by MoneyMakinMama View Post
Is it just me?

My password is stored, yet each time I try to log in I'm told that it's incorrect. Even when I manually enter the password, same thing. When I opt to have it emailed to me, I get an error page after entering my username and email addy.

Anyone else?
Yep, this is happening across the board. I started having problems about an hour ago and tried clearing my cache, etc. I alerted Catherine and they are trying to find out what is going on.

I did manage to finally get in long enough to copy and paste the titles and keywords for the articles I want to do this afternoon into Word documents, so I can still finish up for the day while they get things squared away.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 09-15-2011, 10:37 AM
mtgywriter's Avatar
Awesome WAHM
 
Join Date: Aug 2008
Location: Montgomery, AL USA
Posts: 861
Default

Oh, one more thing - it may help if you email Catherine and tell her exactly what you are experiencing. The added info may help them isolate where in their network the problem is originating.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 09-15-2011, 06:22 PM
KLeeBanks's Avatar
Super WAHM
 
Join Date: Oct 2009
Location: Maine
Posts: 394
Question Any luck?

Did you all end up getting into your dashboards? I wrote and submitted an article late this afternoon without any trouble, and was curious if the rest of you had any luck!
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off