Go Back   WAHM Forums - WAHM.com > >

Welcome to the WAHM Forums - WAHM.com.

Welcome to WAHM Forums

Already registered? Login above 

OR

To take advantage of all the site's features, become a member of the largest community of Work-At-Home Moms.

The advertising to the left will not show if you are a registered user.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1 (permalink)  
Old 02-01-2016, 08:20 AM
Booth's Avatar
WAHM Regular
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 129
Default Google Chrome

Are those of you using Google Chrome, still getting the error messages?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 02-01-2016, 08:37 AM
Gretchen Wall-Franklin's Avatar
WAHM Regular
 
Join Date: May 2012
Posts: 179
Default

I use google chrome and get an error every time i click on the work. glad to know i'm not the only one. i sent an email; i'll let you know when i hear something. sucks to see that there's so much work only to not be able to get to it!

Last edited by Gretchen Wall-Franklin; 02-01-2016 at 08:39 AM.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 02-01-2016, 08:50 AM
Gretchen Wall-Franklin's Avatar
WAHM Regular
 
Join Date: May 2012
Posts: 179
Default

so i got on firefox to try it out and i am getting an error there as well. however, it doesn't seem to happen as often as on google chrome. funny since chrome is the suggested internet.
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 02-01-2016, 09:10 AM
viwiz's Avatar
Super WAHM
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 451
Default

I see others are getting this error too. I use Chrome and it was erroring on me last Thurs. & Fri. as well as today. I just press on and then when I get in a queue, sometimes it shows no work and other times there is only a snippet or two. Maybe certain times of the day there are too many trying to access the site. Or there isn't enough work right now. I don't know what the problem is. All I know is it sure slows things down to a crawl and makes it difficult to get anything done.

Last edited by viwiz; 02-01-2016 at 09:24 AM.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 02-01-2016, 10:04 AM
Booth's Avatar
WAHM Regular
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 129
Default

They need to hire another webmaster.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 02-01-2016, 02:39 PM
Booth's Avatar
WAHM Regular
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 129
Default

I emailed them, as many of you have. Has anyone gotten an answer? Why can't they let us know that they are aware of the problem and working on it? This is so annoying!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 02-09-2016, 06:30 AM
ladyceleste's Avatar
WAHM Regular
 
Join Date: Dec 2011
Location: Virginia
Posts: 140
Default Google Chrome

I am having the same issue with Google Chrome and Firefox. Lately my computer has been freezing and running very slow while receiving the error message. At times, when I click on a new tab, it takes forever before anything will upload. I am so glad to hear that I am not the only one having this issue.
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off