Go Back   WAHM Forums - WAHM.com > >

Welcome to the WAHM Forums - WAHM.com.

Welcome to WAHM Forums

Already registered? Login above 

OR

To take advantage of all the site's features, become a member of the largest community of Work-At-Home Moms.

The advertising to the left will not show if you are a registered user.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1 (permalink)  
Old 02-23-2010, 09:52 AM
scarletbutrfly's Avatar
WAHM Regular
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 21
Cool can't pass test !!??

Newbie here ... but I have read all your posts and have been lurking for a short while ...
my problem is "I can't pass the tests" for Key4Cash. What am I doing wrong? Or does "speed" have a lot to do with it?

I have taken these tests so much I'm getting cross-eyed. I am not a stupid person so why am
I having so much trouble? I work for QT and have just started doing MTurk and passing all their tests with high scores and doing work I have no experience with but giving it a try and doing great.

I have read the instructions ... written notes ... talked to my daughter who works for KFC and QT - and I still can't pass. In the beginning I was in the 70 range ... now I'm in the 2% range.
What happened?????

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 03-01-2010, 02:23 AM
Registered WAHM
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default

I feel your pain honestly. I just took the evaluation and I only scored a 50th percentile which is just horrible. I'm actually quite shocked that I did so horrible because I felt like I did everything correctly. Is it just me or were there no negatives for the numbers? Also, on certain ones I just hit enter and skipped it because some of them were completely screwed up to the point where you can't even tell what 1 number was. This sucks!
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 03-01-2010, 05:56 AM
virgogirl's Avatar
WAHM Regular
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 169
Default

I am with you guys as well , I'm having a hard time. The first time I was 60th and then the 2nd I went to 40th. I so need this but was wondering the same thing what am I doing wrong???
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 03-10-2010, 10:26 AM
scarletbutrfly's Avatar
WAHM Regular
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 21
Default doing little better

Ok ... took MORE notes on the answers ya'll gave in these threads and examples ... and went from a 2% to 12% ... so I'm on the right track. I know "speed" is still a major factor but will work more on getting the info right first ... then keep plugging away at the speed. On a laptop it isn't easy.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 03-10-2010, 10:02 PM
Registered WAHM
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
Default

I think speed is the main factor with the score. I was using my laptop when I did the first evaluation, and I only scored 91% but with the second time, I used my computer (using 10 key stroke) when doing the numbers and got 100%; however, it has been over 2 days now and still haven't heard back from them. Not sure if they are hiring now or not.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 03-12-2010, 10:20 AM
eubanks4's Avatar
WAHM Regular
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 31
Default

I think the system is getting tired of me trying and trying to improve my score. I am stuck at 85% and I know I am going faster. Also, it never does letters anymore. I only get numeric. Is there a way to reset and start again?
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 03-13-2010, 12:47 PM
Registered WAHM
 
Join Date: Mar 2010
Location: India
Posts: 6
Default

I scored 30th percentile. When I completed each step, I got the message "Great Job" and yet I scored only 30th. This was my first try. Perhaps I'll do better the next time. I just joined today. After completing the evaluation, I tried to log into my account after some time and I couldn't. Though I remembered my password, I tried to retrieve it, but I got the message "Email is not recognized." I have sent them a msg. and I'm waiting for a reply.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 03-15-2010, 07:36 AM
Registered WAHM
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
Default

I'm struggling to pass to. Only in the 48% range. I'm getting frustrated. Can anyone tell me what I should be keying if there is just a dot or just specks in the box? I am taking the alpha test. Is it an <enter> or a / ? Technically a dot or period or specks are not blank. To me a blank should be an all white box..

Edited to add a hello to all as I am new (been lurking for a long time) and this is my first post.
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 03-15-2010, 11:37 AM
Registered WAHM
 
Join Date: Mar 2010
Location: India
Posts: 6
Default

Does anyone get the message "Great Job" after completing the evaluation. I scored only 33 and yet got this message. Does the evaluation have to be taken in one go? I had 33 percentile when I completed the 2nd test and when I completed the 3rd, it still showed 33. So I understand that it has to be done at once, may be with a short break. In my case, there was a wide break of several hours. Besides, when I took the 2nd test, my connection had gone and I must have lost a lot of key strokes credits.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 03-16-2010, 05:29 PM
Easy100ForYou!'s Avatar
WAHM Fanatic
 
Join Date: Dec 2008
Location: United States
Posts: 1,093
Talking

I got 69% my first time and 73% my second. I don't know why I am failing either unless it is a speed thing, I wasn't even thinking it was being timed.

I have a home job with LB and it was a hell of a lot harder to get than this so I don't get it!
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off