Go Back   WAHM Forums - WAHM.com > >

Welcome to the WAHM Forums - WAHM.com.

Welcome to WAHM Forums

Already registered? Login above 

OR

To take advantage of all the site's features, become a member of the largest community of Work-At-Home Moms.

The advertising to the left will not show if you are a registered user.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1 (permalink)  
Old 08-22-2012, 03:26 PM
robynec's Avatar
WAHM Addict
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Location: United States
Posts: 3,672
Question About My website....

For some reason I cannot get it to post my pic
and I can't get the url to work. Now I've done quiet a few sites
but this one has me....I've called HO and they are supposed to find
out why and call me back but nothing yet. Thought I'd ask you chickas
if maybe you have any suggestions......
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 08-22-2012, 03:28 PM
pinkpassion's Avatar
WAHM Addict
 
Join Date: Oct 2005
Location: United States
Posts: 2,678
Default

hi robyn its your user name

www.pinkzebrahome.com/your user name

are you forgetting the "home"
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 08-22-2012, 03:29 PM
pinkpassion's Avatar
WAHM Addict
 
Join Date: Oct 2005
Location: United States
Posts: 2,678
Default

what user name did you register with??
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 08-22-2012, 04:24 PM
robynec's Avatar
WAHM Addict
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Location: United States
Posts: 3,672
Default

pz4me is the one I chose.
www.pinkzebrahome.com/pz4me is the way it should read right?
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 08-22-2012, 04:31 PM
pinkpassion's Avatar
WAHM Addict
 
Join Date: Oct 2005
Location: United States
Posts: 2,678
Default

yes that is right. log on to zebranet and then on the left hand side you will see main menu then go to my profile and then there you can add pic etc
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 08-22-2012, 04:47 PM
robynec's Avatar
WAHM Addict
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Location: United States
Posts: 3,672
Default

That's just it...I already have done all that.
I uploaded my pic it told me it was successful then I made sure the pz4me was in the right field told it to save and was told that was successful. Then everytime I go to the website address my pic is not there and my info is not on the site. Just weird
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 08-22-2012, 04:53 PM
pinkpassion's Avatar
WAHM Addict
 
Join Date: Oct 2005
Location: United States
Posts: 2,678
Default

if you want to change your password to something temporary, and let me go in an look i can then change it back to your reg one i am willing to look. only other thing i can think of that perhaps its needs time to register in cyberspace but generally speaking it it right away.

you can submit a trouble ticket too. let me get that info for you. or if you feel more comfortable perhaps ask your sponsor to help you.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 08-23-2012, 09:21 AM
robynec's Avatar
WAHM Addict
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Location: United States
Posts: 3,672
Default

Oh thank you Karen for being so kind and willing to help me
I was called this morning by ho and they have fixed it!!! yayyyyy
apparently it was me and several others having the same issue.
You are a sweetheart to offer and I appreciate you
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 08-23-2012, 04:30 PM
pinkpassion's Avatar
WAHM Addict
 
Join Date: Oct 2005
Location: United States
Posts: 2,678
Default

Glad it worked out for you. Anytime
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 08-23-2012, 05:37 PM
MMShell's Avatar
Awesome WAHM
 
Join Date: Jan 2011
Location: New Jersey
Posts: 786
Default

Yay! Glad you got through it.. They had to fix mine too... Must be a quirk in the system!
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off