Go Back   WAHM Forums - WAHM.com >

Welcome to the WAHM Forums - WAHM.com.

Welcome to WAHM Forums

Already registered? Login above 

OR

To take advantage of all the site's features, become a member of the largest community of Work-At-Home Moms.

The advertising to the left will not show if you are a registered user.


Reply
 
Thread Tools Search this Thread
  #1 (permalink)  
Old 07-30-2009, 08:26 AM
AlisonMSmith's Avatar
WAHM Fanatic
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2007
Location: United States
Posts: 1,811
Default Check Your Signatures Today!

Hey everyone:

From what I can tell, the new forum has new restrictions on signatures. I've seen multiple broken links and haywire signatures this morning. Images whacked, straight URLs adding artifacts, etc. So check your to make sure it's still working as you want it to.

Best,

Alison
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2 (permalink)  
Old 07-30-2009, 08:37 AM
mchoat's Avatar
WAHM Fanatic
 
Join Date: Sep 2005
Location: United States
Posts: 1,784
Default

I saw it too! Working on re-doin my links
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Old 07-30-2009, 06:47 PM
cinnamonmomof3's Avatar
WAHM Addict
 
Join Date: May 2005
Location: Shelton, WA, United States
Posts: 3,267
Default

Thanks for the heads up
Reply With Quote
  #4 (permalink)  
Old 07-31-2009, 09:12 AM
AlisonMSmith's Avatar
WAHM Fanatic
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2007
Location: United States
Posts: 1,811
Default

You're welcome. Still finding more sig problems today, so hope to get the word out.
Reply With Quote
  #5 (permalink)  
Old 07-31-2009, 03:41 PM
angienewton's Avatar
WAHM Master
 
Join Date: May 2005
Location: IL
Posts: 7,488
Default

Just testing since I haven't been here since the board change over and not sure if my siggy works. Thanks for the heads up!

OK, looks like all the links are messed up. Gotta go fix them.
Reply With Quote
  #6 (permalink)  
Old 07-31-2009, 06:17 PM
Registered WAHM
 
Join Date: Jul 2009
Location: United States
Posts: 10
Default

Good call on the signature...I checked mine and it was messed up. Thanks!
Reply With Quote
  #7 (permalink)  
Old 08-01-2009, 02:03 AM
Registered WAHM
 
Join Date: Jun 2009
Location: United States
Posts: 8
Default

Mine's good.
Reply With Quote
  #8 (permalink)  
Old 08-01-2009, 06:53 AM
Awesome WAHM
 
Join Date: Oct 2008
Location: Long Island
Posts: 600
Default

I found there were artifacts in my url's which I took out. I also found that it allowed me to use more characters... which I love because even though my siggy is tiny, I need the characters to add the url's!
Reply With Quote
  #9 (permalink)  
Old 10-08-2009, 06:10 PM
1000momsonline's Avatar
WAHM Regular
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chicago
Posts: 29
Default

Thanks Alison for the post. I'm checking my signature too.
Reply With Quote
  #10 (permalink)  
Old 10-08-2009, 06:36 PM
Dugsmom's Avatar
WAHM Fanatic
 
Join Date: Feb 2006
Location: United States
Posts: 1,102
Default

I was told we only get 2 lines for our siggys.I was actually sent a message telling me to delete all my extra lines. Lots of people haven't deleted the extra lines. I always click on siggys and noticed that most didn't work. I thought it was my computer but I guess it's probably because they haven't deleted the extra lines of siggy's.
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off